Veelgestelde vragen

Wat zijn de systeemeisen voor de software?

De ANWB Fotosoftware werkt op elk Windows gebaseerd systeem (Windows 98, XP, Vista, 7 en 8 ) en op elke Mac vanaf versie 10.7.

We bevelen de volgende minimale systeemeisen aan:

  • minimaal 512 MB werkgeheugen
  • minimale schermresolutie van 1024 x 768 pixels
  • minimaal 3gb vrije schijfruimte
  • bij voorkeur installeren op een PC

Verder adviseren we om niet te werken vanaf een cd/dvd of USB-stick. Werk je vanaf een harde schijf zorg dan dat hier voldoende ruimte is om met het bestand te werken en het op te slaan.

Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op

Telefoon

Bellen

Direct contact met een van onze medewerkers (lokaal tarief).

Bel 050 211 24 90

(Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00)

Chat

Chat

Snel antwoord van onze medewerkers met onze chatfunctie.

Start de chat

E-mail

Mail

Altijd bereikbaar en een reactie binnen 24 uur.

Stuur een e-mail

Exclusief voor ANWB-leden

Ben je ANWB-lid? Profiteer van voordeel op al onze fotoproducten!

Meer informatie
Wanddecoratie

Waarom ANWB Fotoservice?

Kwaliteitsgarantie
100% kwaliteit

Wij produceren alles in eigen huis en staan daarom 100% garant voor de kwaliteit van onze fotoproducten.

Snelle levering
Snelle productie

Wij zorgen dat elk fotoproduct binnen onze snelle levertijden wordt verzonden. Heb je spoed? Dan produceren wij nog sneller.

Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke service

Wij staan je direct te woord om te helpen bij het maken van je fotoproduct en het beantwoorden van al je vragen.

Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij ANWB Fotoservice