Software updates

Voor het updaten van de ANWB Fotosoftware is het genoeg om tijdens het starten van het programma online te zijn.

• Het programma controleert op updates en download deze dan ook automatisch.
  • Wanneer het updaten niet lukt, kan dit liggen aan de instellingen van de firewall
  • Controleer of die de updates blokkeert.
  • Een handmatige update kan uitgevoerd worden via het gereedschap symbool naast open project.
  • Klik hierop en kies producten updaten.
  • Indien er een update is wordt deze nu gedownload.