Hoe installeer ik de software?

Via de gratis ANWB Fotosoftware kun je alle fotoproduct maken die te vinden zijn in het assortiment van ANWB Fotoservice.

• De software is geschikt voor Windows en Mac gebruikers.
  • Alle fotoproducten die je via de ANWB Fotosoftware maakt kun je op je eigen computer opslaan.

ANWB Fotosoftware installeren

Als je de ANWB Fotosoftware hebt gedownload, kan het installatieproces van start gaan. In het venster dat geopend wordt, dien je een aantal stappen bij langs te lopen om de software op je eigen computer installeren.

Hierbij kun je o.a. aangeven:

• In welke schijf/map de ANWB Fotosoftware geinstalleerd moet worden.
  • Of er een snelkoppeling op het bureaublad/in de werkbalk geplaatst moet worden

In de laatste stap van het installatieproces kun je direct de ANWB Fotosoftware openen. De website van ANWB Fotoservice heb je nu ook eerst niet meer nodig en je kunt direct je fotoproduct gaan maken.

Waar vind ik de ANWB Fotosoftware op mijn computer?

De ANWB Fotosoftware kun je terugvinden op je computer via:

• Windows XP, Vista en 7: via de Windows Start-knop is de software te vinden.
  • Windows 8: in het Windows startscherm is de software te vinden
  • Mac: zoek via Finder naar 'ANWB Fotosoftware'.