Waarom kan ik de ANWB Fotosoftware niet installeren?

Bij het gebruik van het besturingsysteem Windows Vista kan het voorkomen dat het installatiebestand voor de ANWB Fotosoftware geblokkeerd wordt.

Hierdoor opent het installatieprogramma zich niet en kan de ANWB Fotosoftware niet geïnstalleerd worden.

1. Om de blokkering op te heffen kunt u de volgende stappen uitvoeren:
  2. Klik met de rechtermuis op het installatiebestand
  3. Kies voor eigenschappen
  4. Klik onderaan, in het geopende venster, op de optie blokkering opheffen
  5. Klik op OK en open het installatiebestand op de reguliere manier (dubbelklik met linkmuisknop)

De installatie van de ANWB Fotosoftware zal nu zonder problemen van start moeten gaan.