Hoe behoud ik sjablonen in een nieuwe softwareversie?

1)    Heb je zelf veel sjablonen aangemaakt in de software?

Ja:
De sjablonen worden opgeslagen in C://Gebruikers/[naam]/ AppData/Roaming/ANWBFotoservice. Dit geldt voor Windows 7. Dit kan in andere versies van Windows afwijken. Het kan zijn dat enkele mappen onzichtbaar zijn. Via mapopties kun je alle mappen zichtbaar maken.

Voordat er een update van de software uitgevoerd wordt kopieer je het bestandje ‘templates‘ naar bijvoorbeeld je bureaublad. Voer nu stap 2 hieronder uit. Na de installatie van de software overschrijf je het nieuwe ‘templates’ bestandje weer met jouw gekopieerde versie.

Nee:
2)    Verwijderen en opnieuw installeren ANWB Fotosoftware.

• Ga naar start, configuratiescherm
  • Kies programma of software verwijderen.
  • Selecteer de ANWB Fotosoftware en kies verwijderen *
  • Als de ANWB Fotosoftware is verwijderd ga dan naar https://www.anwbfotoservice.nl/software-overzicht en download  je de nieuwste versie van de software.
  • Na het installeren werkt de software weer als voorheen.

* Fotoproducten waar je mee bezig bent of nog op je pc hebt staan blijven op je pc tijdens het verwijderen van de oude software mits deze niet in de installatie map (C:Program FilesfotofabriekSoftware) staan.