Veelgestelde vragen

Wat gebeurd er met mijn persoonsgegevens?

ANWB Fotoservice heeft een eigen beveiligde omgeving voor het opslaan, uploaden en het afdrukken van het beeldmateriaal. Wij zullen nimmer het door onze klanten verstrekte beeldmateriaal aan derden beschikbaar stellen.

De bestelgegevens en de daarbij behorende data zijn afgeschermd door de door de klant gekozen persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Bij het inloggen op het persoonlijke account op onze website; www.anwbfotoservice.nl, is het bij de meeste webbrowsers mogelijk het wachtwoord te laten onthouden, we adviseren dan ook dringend deze functie niet te gebruiken ('wachtwoord onthouden' niet aanvinken), wanneer er op openbare computers gewerkt wordt.

Voor het bestellen van onze fotoproducten is een registratie bij www.anwbfotoservice.nl vereist. Ten eerste is een geldig e-mailadres nodig en een door de klant te bepalen wachtwoord. Voorts hebben wij de klant zijn adresgegevens nodig, om het mogelijk te maken het product naar het betreffende adres te verzenden. De verstrekte persoonlijke gegevens zijn slechts voor intern gebruik en om ons aanbod aan onze klanten te verbeteren. Verstrekte persoons- en adresgegevens worden nooit aan derden bekend gemaakt en kunnen op geen enkel tijdstip door derden worden ingezien. De gegevens die ingevoerd dienen te worden bij betaling, verlopen via een gerenommeerde en gecertificeerde betaal provider (ING Bank/Ongone), deze gegevens worden over een zwaar beveiligde HTTPS-verbinding versleuteld verstuurd. Het opslaan of doorgeven van je gegevens met een ander doel dan de afwikkeling van een bestelling, is contractueel uitgesloten.

Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op

Telefoon

Bellen

Direct contact met een van onze medewerkers (lokaal tarief).

Bel 050 211 24 90

(Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00)

Chat

Chat

Snel antwoord van onze medewerkers met onze chatfunctie.

Start de chat

E-mail

Mail

Altijd bereikbaar en een reactie binnen 24 uur.

Stuur een e-mail

Exclusief voor ANWB-leden

Ben je ANWB-lid? Profiteer van voordeel op onze fotoproducten!

Meer informatie
Wanddecoratie

Waarom ANWB Fotoservice?

Kwaliteitsgarantie
100% kwaliteit

Wij produceren alles in eigen huis en staan daarom 100% garant voor de kwaliteit van onze fotoproducten.

Snelle levering
Snelle productie

Wij zorgen dat elk fotoproduct binnen onze snelle levertijden wordt verzonden. Heb je spoed? Dan produceren wij nog sneller.

Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke service

Wij staan je direct te woord om te helpen bij het maken van je fotoproduct en het beantwoorden van al je vragen.

Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij ANWB Fotoservice