Hoe plaats ik een bestelling via de PDF-uploader?

Als je zelf een fotoproduct hebt gemaakt in bijvoorbeeld Adobe Photoshop of InDesign, dan kun je deze bij ANWB Fotoservice ook als PDF-aanleveren.

PDF maken

• Ga naar de PDF-uploader voor alle beschikbare producten
  • Het is van belang om de exacte specificaties aan te houden zoals per product vermeld staat.

Voor het aanleveren van een PDF zijn een aantal zaken van belang om rekening mee te houden:

1. Bij alle fotoalbums is het van belang om een apart PDF-bestand aan te leveren voor de omslag en een apart PDF-bestand voor het binnenwerk. Bij de overige producten is slechts 1 PDF-bestand nodig.
  2. Het is van belang om het binnenwerk van het fotoalbum te exporteren als losse pagina's in het PDF-bestand. Het is wel mogelijk om via een spread het ontwerp te maken, maar uiteindelijk moeten deze dus wel gescheiden in het PDF komen te staan.
  3. Zorg er voor dat het bestand altijd de aangegeven bleed bevat, maar dat de snijtekens uitstaan.
  4. Als je meer dan 24 pagina's in je fotoalbum toevoegt, je voor het Lay-flat papier of Vlakliggend wil kiezen, dan is het van belang om rekening te houden met de rugdikte.

PDF aanleveren

• Om bestanden te kunnen uplaoden dien je eerst in te loggen. Voer hier je e-mailadres en wachtwoord in. Heb je nog geen registratie bij ANWB Fotoservice, dan dien je deze eerst aan te maken.
  • Vervolgens kun je op PDF-uploader pagina het desbetreffende product weer kiezen.
  • Klik op de button uploaden om de bestanden te uploaden.
  • Vink de voorwaarden aan en klik op upload. Het bestand wordt nu geupload, afhankelijk van de internetsnelheid kan dit even duren.
  • Zodra de upload voltooid is, kun je de bestanden toevoegen aan de winkelwagen en de bestelling afronden.

Let op: heb je gebruik gemaakt van een ander kleurprofiel dan SRGB? Geef dit dan z.s.m. door aan de klantenservice!