Hoe kan ik een fotoalbum automatisch vullen met sjablonen?

Met deze optie uit onze software kan je snel gebruikers,- en productsjablonen toevoegen aan je fotoalbum. Je hoeft daarna alleen nog maar de foto’s op de juiste plaats in te voegen.

1. Open de ANWB Fotosoftware
  2. Start een nieuw project
  3. Kies het juiste product en klik op "volgende"
  4. Kies de juiste productopties en klik op "volgende"
  5. Je krijgt een overzichtspagina te zien, klik op "volgende"
  6. Op de pagina: "product opmaak", kies je de optie: "creëer een nieuw leeg project vanuit pagina sjablonen". kies "start"
  7. Selecteer de gebruikers,- of productsjablonen, kies een paginakleur en klik op "OK"
  8. De sjablonen worden nu toegepast op alle pagina’s.

Wil je een pagina wijzigen? Geen probleem!

• Kies aan de rechterzijde "sjablonen" en selecteer een nieuw sjabloon.
  • Een sjabloon kan altijd gewist worden door de Delete-toets te gebruiken op je computer of door via de rechtermuisknop te kiezen voor verwijderen.