Over ons

De fotoservice is ontstaan uit een samenwerking van ANWB en Fotofabriek.

Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit. Voor alle fotoproducten geldt dat deze in eigen huis worden gemaakt. Zo kan de hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

In 2015 is Fotofabriek door het consumentenprogramma AVROTROS Radar beoordeeld als beste fotoalbumleverancier: "de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs".

Naast vele formaten en soorten fotoalbums bestaat ons assortiment uit kalenders, kaarten en wanddecoraties zoals canvassen, hout, aluminium, forex en plexiglas.

Via de gratis Fotosoftware kun je alle soorten fotoproducten maken die in het assortiment te vinden zijn. De software is geschikt voor zowel Windows, als Mac-gebruikers en daarnaast bruikbaar op alle apparaten zoals PC’s, tablets en smartphones.

Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. Het is mogelijk om in het afrekenproces tegen een meerprijs te kiezen voor de spoedproductie. Daarnaast behoren koerierszendingen ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

De klantenservice is elke werkdag vanaf 09:00 tot 18:00 telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Exclusief voor ANWB leden

Als ANWB-lid kun je nog voordeliger gebruik maken van onze fotoservice. Bekijk het actuele overzicht van het voordeel voor ANWB leden.

Exclusief voor ANWB-leden

Ben je ANWB-lid? Profiteer van voordeel op al onze fotoproducten!

Meer informatie
Wanddecoratie

Waarom ANWB Fotoservice?

Kwaliteitsgarantie
100% kwaliteit

Wij produceren alles in eigen huis en staan daarom 100% garant voor de kwaliteit van onze fotoproducten.

Snelle levering
Snelle productie

Wij zorgen dat elk fotoproduct binnen onze snelle levertijden wordt verzonden. Heb je spoed? Dan produceren wij nog sneller.

Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke service

Wij staan je direct te woord om te helpen bij het maken van je fotoproduct en het beantwoorden van al je vragen.

Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij ANWB Fotoservice